Curs Pla operatiu d’emergències i gestió de crisis

455

Els pròxims 29 i 31 de març telecos.cat ha organitzat el curs “Pla operatiu d’emergència i gestió de crisis” impartit per Josep Ballart Guasch, enginyer de telecomunicació per la UPC i Màster in Business Administration, per l’Institut de Directius d’Empresa de Barcelona (1989-1991).

 

L’objectiu d’aquest curs és poder establir una reflexió que ajudi els assistents a elaborar els seus propis criteris i plans d’acció davant situacions d’estrèsEns centrarem més que en el “què” en els “com”, els “per què” i els aspectes més significatius a considerar en les actuacions previstes. Treballarem l’organització amb la qual es fa front a aquestes dificultats (formació de combat) i els criteris generals d’actuació operativa davant emergències, les activitats principals a desenvolupar pels tècnics i la identificació de la seqüència exhaustiva d’accions a realitzar per les diferents unitats implicades. També treballarem els diferents aspectes de “l’abans”, “el durant” i “el després”.

 

Curs adreçat a professionals de tots els àmbits i sectors, que vulguin entendre la filosofia i mecanismes de funcionament de plans d’actuació davant circumstàncies extraordinàries que requereixen potenciar al màxim la capacitat normal de l’organització.

 

Programa

Origen i finalitats dels Plans Operatius per fer front a emergències:
Temporalitat: abans durant i després.
Empresarials: Tècnic i econòmic, danys i reclamacions.

 

– Sistemàtica:
Metodologia.
Vigilància, activació, seguiment, desactivació, tancament i balanç.
Circumstàncies externes.
Mitjans tècnics, humans i procediment.
La funció dels simulacres.

 

Diploma: Tots els alumnes tindran un diploma acreditatiu d’assistència

 

Data: 29 i 31 de març.
Horari: de 16:30 a 18:30.
Durada: 4 hores.   Lloc: on line.
Preu: 49€ col·legiats COETTC (mateix preu que els col·legiats/associats de telecos.cat)/ 98€ (no col·legiats/associats).
Inscripcions a: formacio@telcos.cat o al tel. 935 513 322.

 

 

 

 

Total Page Visits: 513 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorMapa oficial InfoAntenes. Com saber on estan les antenes mòbils de cada operadora i si són 4G o 5G
Artículo siguienteCurs 5G: serveis, desplegament i normativa

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí