Curs: Recorregut vital pel Blockchain

791

Telecos.cat ha programat pel pròxim 30 de maig i 1 i 2 de juny el curs “Recorregut vital pel Blockchain” impartit per Joan Solé -Eng.Telecomunicació, expresident de l’Associació Enginyers de Telecomunicacions i CIO Winparf- i Francisco Sarrias -Eng. Telecomunicació, Entrepreneurial Engineer. NXT/ARDOR Blockchain.

El Blockchain, inventat al 2008, ha anat evolucionant i agafant derivades fins a arribar a ser el que és avui dia. Podem afirmar sens dubte que és la tecnologia de transformació digital actualment més prometedora i que afecta tots els negocis i àrees socials. Hi ha opinions que diuen que provocarà un canvi més gran que el que va suposar Internet. La tecnologia Blockchain proporciona l’intangible de la immutabilitat i de la inexorabilitat de la informació i les accions dins la xarxa.

 

Dates: 30 de maig, 1 i 2 de juny Horari: de 16:00h a 18:30h Durada: 7,5 hores
Lloc: ON LINE. (Els enllaços de connexió s’enviaran just abans del curs).
Preu: 121€ (associat) i 241€ (no associat)

 

Segons acord COETTC i Telecos.cat, els col·legiats del COETTC gaudiran dels mateixos preus que els seus associats. Cal indicar en el formulari que sou col·legiats del COETTC.

Per inscriure’s a qualsevol curs, s’ha d’omplir el formulari que trobareu a la fitxa del curs en el següent enllaç  https://www.telecos.cat/Formacio/TELECOSCAT 

Inscriu-te a: formacio@telecos.cat – Tel. 935513322

 

OBJECTIU
El Blockchain es basa en la implementació d’un registre continu de moviments o canvis en la informació completament segur per criptografia y públicament compartit. El Blockchain te innombrables avantatges entre elles, la rapidesa de les transaccions, la possibilitat de crear moneda virtual, la eliminació d’intermediació, el frau zero en transaccions, la accés universal, la materialització dels bens digitals,… El curs ensenya en 6 conceptes claus el que és i representa la tecnologia del Blockchain emulant el recorregut vital i personal que estan fent els ponents per seguir una tecnologia que avança a gran velocitat i per a arribar a entendre els fonaments.

 

ADREÇAT a professionals de tots els àmbits i sectors, que vulguin entendre la filosofia i mecanismes de funcionament del blockchain des de totes les seves diferents perspectives per tal de descobrir àmbits d’aplicació.

 

PROGRAMA

 • L’origen : Aconseguir la moneda 100 % digital. Una moneda de i per al poble.
 • Les matemàtiques i la tecnologia com a elements habilitadors.
 • L’ecosistema adaptatiu (miners, desenvolupadors i usuaris).
 • Un sistema garant de confiança. Mil aplicacions més enllà de la moneda.
 • De l’inalterable a l’inexorable. Els contractes intel·ligents.
 • Un non mon per explorar:
  – Les DAO o un nou model empresarial.
  – Les NFT o una nova propietat.
  – El Metavers o un nou univers personal (el Web3.0).

DIPOLAMA: Tots els alumnes participants tindran un diploma acreditatiu (CERTIFICAT) d’assistència.

 

Total Page Visits: 733 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorJornada formació: ISACA BCN “Directiva «Whistleblowers». Protecció de les persones que informin sobre infraccions”
Artículo siguienteWEBINAR “Softskills Keys to successful on-line presentations”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí