Webinar Next Generation EU: Presentació del programa Kit Digital

345

El proper 17 de març a les 9.30h, els Serveis Territorials Catalunya central d’Empresa i Treball impartiran una webinar sobre el Kit Digital per a empreses de menys de 50 treballadors i la convocatòria d’ajuts.

 

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital. Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

  • Adreçat: Petites empreses d’entre 10 i 49 treballadors. (Posteriorment s’obriran les convocatòries per a empreses de 3 a 10 i per a empreses de 0 a 3 treballadors.)
  • Actuacions subvencionables: Solucions de digitalització que responguin a alguna de les categories següents: lloc web i presència a internet, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, gestió de clients, Business Intelligence i analítica, serveis d’oficina virtual, gestió de processos, factura electrònica, comunicacions segures i ciberseguretat.
  • Quantia: L’import màxim que es concedirà en aquesta primera convocatòria serà de 12.000 euros, a través d’un ‘bo digital’.
  • Termini: La primera convocatòria d’aquests ajuts s’adreça a les pimes d’entre 10 i 49 treballadors. I les sol·licituds podran presentar-se des del 15 de març fins al 15 de setembre del 2022 (aquest termini conclourà abans en cas d’esgotar-se el crèdit pressupostari establert.

 

Cal inscripció prèvia

 

 

Consulta’n tots els detalls a la pàgina de la convocatòria.

Per qualsevol dubte: Consultes fons Next Generation

 

 

Total Page Visits: 1604 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEntrades gratuïtes pels col·legiats del COETTC a l’Advanced Factories 2022
Artículo siguienteAssemblea General Col·legiats Demarcació Extraordinària (AGCDX) 22-04-2022

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí