Curs NFTs: la segona revolució del Blockchain

479

Els pròxims 21 i 22 de setembre, telecos.cat ha organitzat el curs “NFTs: la segona revolució del Blockchain”, impartit per Joan Solé –Enginyer de Telecomunicacions, expresident Associació Enginyers de Telecomunicació i CIO Winparf-.

 

Més enllà de les criptomonedes i els criptoactius fungibles, van aparèixer els NFTs. Amb la voluntat de digitalitzar tota mena d’actius físics o digitals (tokenitzar), els NFTs obren camps d’aplicació immensos en àmbits com la creació artística, la propietat física i intel·lectual, la identitat digital, el món del joc o les xarxes socials.

 

Data: 21 i 22 de setembre.
Horari: de 16:30h a 18:30h (4 hores).
Preu: 75€ associats telecos.cat i col·legiats COETTC / 120€ NO socis o col·legiats.
Lloc: on line (s’enviaran enllaços just abans del curs).
Inscripcions: formacio@telecos.cat – Tel. 935 513 322

 

OBJECTIUS
Explicar des del començament la tecnologia i estàndards que hi ha darrere els NFTS, entendre les claus per la seva aplicació a gran escala en el món real, analitzar com les lleis i la normativa vigent els afecten i finalment, fer unes sessions pràctiques.

 

ADREÇAT
Professionals de tots els àmbits i sectors, que vulguin entendre la filosofia i mecanismes de funcionament dels NFTs des de totes les seves diferents perspectives per tal de descobrir la seva utilització i els seus àmbits d’aplicació.

 

PROGRAMA
1. La Blockchain 2.0 i la gènesi dels NFTs.
2. Estàndards i Sistemes de NFTs.
3. Aplicacions dels NFTs al món real.
4. Normativa i marc legal actuals.
5. Sessions pràctiques.

 

Segons acord COETTC i Telecos.cat, els nostres col·legiats gaudiran dels mateixos preus que els seus associats. Cal indicar en el formulari que sou col·legiats del COETTC.

 

Total Page Visits: 498 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorDisseny i càlcul d’una instal·lació fotovoltaica amb CYPELEC PV Systems
Artículo siguienteCurs: Disseny de pcb’s amb easyeda

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí