Curs NFTs : la segona revolució del Blockchain 23 i 24 novembre

263

Els pròxims 23 i 24 de novembre, telecos.cat ha organitzat el curs “NFTs: la segona revolució del Blockchain”, impartit per Joan Solé –Enginyer de Telecomunicacions, expresident Associació Enginyers de Telecomunicació i CIO Winparf-.

 

Més enllà de les criptomonedes i els criptoactius fungibles, van aparèixer els NFTs. Amb la voluntat de digitalitzar tota mena d’actius físics o digitals (tokenitzar), els NFTs obren camps d’aplicació immensos en àmbits com la creació artística, la propietat física i intel·lectual, la identitat digital, el món del joc o les xarxes socials. Si vols entendre la filosofia i mecanismes de funcionament dels NFTs des de les seves diferents perspectives per tal de descobrir la seva utilització i els seus àmbits d’aplicació, aquest nou curs t’interessa!

 

Data: 23 i 24 de novembre
Horari: de 16:30h a 18:30h (4 hores)
Preu: 75€ associats telecos.cat i col·legiats COETTC / 120€ NO socis o col·legiats. Formació bonificada.
Lloc: on line (s’enviaran enllaços just abans del curs)
Inscripcions: formacio@telecos.cat – Tel. 935 513 322

 

OBJECTIUS
Explicar des del començament la tecnologia i estàndards que hi ha darrere els NFTS, entendre les claus per la seva aplicació a gran escala en el món real, analitzar com les lleis i la normativa vigent els afecten i finalment, fer unes sessions pràctiques.

 

ADREÇAT A
Professionals de tots els àmbits i sectors, que vulguin entendre la filosofia i mecanismes de funcionament dels NFTs des de totes les seves diferents perspectives per tal de descobrir la seva utilització i els seus àmbits d’aplicació.

 

PROGRAMA
1. La Blockchain 2.0 i la gènesi dels NFTs.
2. Estàndards i Sistemes de NFTs.
3. Aplicacions dels NFTs al món real.
4. Normativa i marc legal actuals.
5. Sessions pràctiques.

 

Segons l’acord de Telecos.cat amb el COETTC, els nostres col·legiats gaudiran dels mateixos preus que els seus associats. Cal indicar en el formulari que sou col·legiats del COETTC.

 

Total Page Visits: 324 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorSTEM WOMEN CONGRESS 17 novembre BCN. T’hi esperem!
Artículo siguienteLliurament del premi al millor expedient acadèmic de l’ETSE-URV. Inauguració curs 2022-23

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí