Curs: Com desenvolupar Equips Alt Rendiment

358

Els pròxims 20, 25 i 27 d’abril, telecos.cat ha organitzat el curs “Com desenvolupar Equips Alt Rendiment”, impartit per Olga Vela.

Un equip d’alt rendiment és un grup de persones amb uns rols específics, complementaris i multifuncionals que cooperen junts, amb gran compromís i identificació, en la consecució d’un objectiu comú del qual són responsables i per la consecució dels quals compten amb els recursos i l’autonomia suficient.

 

Es tracta de crear a les organitzacions equips d’alt rendiment per tal d’aprofitar millor el talent, millorar el sentiment de pertinença a l’empresa i millorar processos.

 

*Possibilitat de fer el Test de Rols de Belbin: Eina d’autoconeixement i reconeixement de les persones de l’equip i per a la creació i direcció d’equips d’alt rendiment (pressupost a part: Test Belbin + Informe: 25€ per persona).

 

Data: 20, 25 i 27 d’abril
Horari: de 16:00h a 19:00h – 9 hores
Preu: 130€ associats telecos.cat i col·legiats COETTC / 195€ NO socis o col·legiats.
Lloc: on line (s’enviaran enllaços just abans del curs)
Inscripcions: formacio@telecos.cat – Tel. 935 513 322
Segons l’acord de Telecos.cat amb el COETTC, els nostres col·legiats gaudiran dels mateixos preus que els seus associats. Cal indicar en el formulari que sou col·legiats del COETTC.

 

Objectius
– Crear equips d’alt rendiment a través de la diversitat de l’equip.
– Potenciar les contribucions individuals.
– Disposar d’eines per a evolucionar com a equip de treball.
– Gestionar la diferència.

Adreçat a: directius, comandaments i professionals de tots els àmbits i sectors, que vulguin potenciar i liderar equips, amb independència de la seva formació inicial. També és molt adequat per a aquells professionals que, desitgin actualitzar els seus coneixements.

Professora: Olga Vela, llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB. Màster en Formació de Formadors per la UPC. Amb sòlida experiència com a consultora en el disseny, coordinació i gestió d’activitats de comunicació, màrqueting i relacions públiques en organitzacions públiques i privades. Professora d’habilitats directives i equips en graus, màsters i postgraus a diferents Universitats (La Salle, UPC, UOC, EUNCET) i a empreses nacionals i internacionals, administracions públiques i col·legis professionals.

Programa
– Model de les 9Cs Harvard.
– La diversitat en l’equip. Aplicació del model Belbin.
– Model Tuckman. Fases de l’evolució de l’equip.
– Les 5 disfuncions Lencioni. Aplicació pràctica.
– Diversitat, generacional, cultural, de gènere i cognitiva.

 

Total Page Visits: 388 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorCurs. 5G estat actual i futur serveis, desplegament i normativa
Artículo siguienteTrobada final del cicle de jornades del Programa UNICO Edificis

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí