Seminari Certified Energy – Barcelona Juny

392

Del 9 de juny al 7 de juliol, AEE Spain Chapter en col·laboració amb l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) han organitzat el curs presencial de preparació i examen per l’obtenció de l’acreditació de Gestor de l’Energia Certificat (Certified Energy Manager – CEM) amb el qual pots aconseguir la certificació ISO17.024 com a gestor energètic.

 

Certificació: Superació de l’examen i validació contrastada de l’experiència professional.
Dirigit a: Professionals i estudiants en carreres relacionades amb la gestió energètica, la gestió de patrimoni immobiliari (facility management) en sectors secundari i terciari, i serveis energètics.
Durada: de 9h. a 18h. (35h)
Calendari: 9, 16, 23,  de juny a ICAEN (Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya) al C/ Foc 57 Barcelona30 de juny i 7 de juliol EIP (Escola Internacional de Protocol) al c/Gran Via de les Corts Catalanes, 474 Barcelona)
Preu: 1.800€
Termini d’inscripcions: fins al 6 de juny 2023
Places: 20 ( l’admissió es farà per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds de preinscripcions).

Més informació

Inscripcions, dubtes i aclariments: formacion@aeespain.org

 

Total Page Visits: 742 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorCurs: fonamentació del projecte de creació i viabilitat de negoci
Artículo siguienteInscripcions AI & Big Data Congress – 27 i 28 setembre

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí