Inscripcions AI & Big Data Congress – 27 i 28 setembre

261

El dies 27 i 28 de setembre de 2023, de forma 100% presencial, se celebrarà a l’Auditori AXA de Barcelona, la 9a edició del AI & Big Data Congress organitzat pel CIDAI i Eurecat, en el marc de l’Estratègia d’Intel·ligència Artificial de Catalunya: Catalonia.AI

 

L’edició 2023 serà de nou el punt de trobada entre professionals, proveïdors, empreses i entitats que volen o estan realitzant projectes en l’àmbit de la Intel·ligència Artificial i el Big Data i mostrarà estratègies d’aplicació de la intel·ligència artificial amb iniciatives d’start-ups i scale-ups capdavanteres en les quals aquestes tecnologies destaquen en el seu model de negoci

 

El congrés mostrarà els principals reptes als quals s’enfronta la intel·ligència artificial, tendències i best practices d’empreses pioneres, novetats tecnològiques i la seva aplicació. També analitzarà els límits que la intel·ligència artificial generativa pot tenir des d’una perspectiva tecnològica, ètica i legal, sobretot pel que fa a la propietat intel·lectual en la cadena de valor, entre altres sessions d’alt interès: veure aquí el programa preliminar.

 

El COETTC, col·laborador del AI & Big Data Congress, no es perdrà aquesta cita. Reserva ja la teva entrada grauïta! (inscripcion gratuïtes fins esgotar places)

 

 

Inscripcions

 

 

Total Page Visits: 291 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorSeminari Certified Energy – Barcelona Juny
Artículo siguienteCongrés “El creuament de la llei i la tecnologia en els nous entorns disruptius”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí