Curs: Pla operatiu d’emergències i gestió de crisis

302

Els pròxims 7, 8 i 9 de novembretelecos.cat ha organitzat el curs “Pla operatiu d’emergències i gestió de crisis”, impartit per Josep Ballart Guasch, enginyer de telecomunicació per la UPC i Màster in Business Administration, per l’Institut de Directius d’Empresa de Barcelona (1989-1991).

 

L’objectiu d’aquest curs és poder establir una reflexió que ajudi els assistents a elaborar els seus propis criteris i plans d’acció davant situacions d’estrès. Les situacions per a les quals estan previstos els plans són complexes i difícilment predictibles. Ens centrarem més que en el “què” en els “com”, els “per què” i els aspectes més significatius a considerar en les actuacions previstes. Treballarem l’organització amb la qual es fa front a aquestes dificultats (formació de combat) i els criteris generals d’actuació operativa davant d’emergències, les activitats principals a desenvolupar pels tècnics i la identificació de la seqüència exhaustiva d’accions a realitzar per les diferents unitats implicades. També treballarem els diferents aspectes de “l’abans”, “el durant” i “el després”.

 

Data: 7, 8 i 9 de novembre 2023
Horari: 17:00h a 18:30h
Preu: 49€ associats telecos.cat i col·legiats COETTC / 98€ NO socis o col·legiats.
Formació bonificada FUNDAE
Lloc: on line (s’enviaran enllaços just abans del curs)
Inscripcions: Formulari
Més informació: formacio@telecos.cat – Tel. 935 513 322
Segons l’acord de Telecos.cat amb el COETTC, els nostres col·legiats gaudiran dels mateixos preus que els seus associats. Cal indicar en el formulari que sou col·legiats del COETTC.
Dirigit a professionals de tots els àmbits i sectors, que vulguin entendre la filosofia i mecanismes de funcionament de plans d’actuació davant de circumstàncies extraordinàries que requereixen potenciar al màxim la capacitat normal de l’organització.

 

PROGRAMA
Fitxa pdf del curs

• Origen i finalitat dels Plans Operatius per fer front a emergències
– Temporalitat: abans, durant i després.
– Empresarials: Tècnics i econòmic, danys i reclamacions
• Sistemàtica:
– Metodologia
– Vigilància, activació, seguiment, desactivació, tancament i balanç
– Circumstàncies externes
– Mitjans, tècnics, humans, procediment
– La funció dels simulacres

 

Total Page Visits: 325 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs d’especialització Perícia Judicial
Artículo siguienteCurs: Elaboració de projectes ICT

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí