Curs d’especialització Perícia Judicial

366

L’Associació de Perits Judicials de Catalunya, associació dedicada a la perícia judicial, conjuntament amb la Universitat de Girona i la seva facultat de dret, han col·laborat per a poder cursar un curs formatiu que donarà lloc al primer Certificat Universitari de Perícia Judicial. 

 

Amb aquest curs es volen augmentar les habilitats de les persones que realitzen o volen iniciar-se en l’activitat pericial i la seva defensa o col·laboració davant els tribunals de justícia, incrementant els coneixements sobre dret processal i conjugant la teoria amb la pràctica, per tal d’augmentar la capacitat dels arguments de les proves pericials i aconseguir més seguretat en la seva defensa.

 

Data d’inici: 15/09/2023
Data darrera sessió presencial: 26/01/2024
Data de finalització: 26/01/2024
7 ECTS  / 61 hores

( presencials: 11 / videoconferència: 50) + treball autònom en funció dels ECTS

Més informació

 

 

Total Page Visits: 698 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorCertificació energètica. Notícies juliol 2023
Artículo siguienteCurs: Pla operatiu d’emergències i gestió de crisis

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí