Ajudes al desenvolupament de projectes transformadors. Tecnologia 5G

191

Aquest 2 d’octubre de 2023, el Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital a través de la Secretaría de Estado de Telecomunicaciones e Infraestructuras Digitales ha publicat la resolució de les ajudes UNICO 5G Sectorial 2023 Fase I per a realitzar els projectes de desenvolupament experimental d’aplicacions i serveis 5G per a la transformació digital de sectors econòmics.

La Comisió d’Evaluación UNICO 5G Sectorial Fase I ha concedit amb 9,5 milions d’euros a set dels dotze projectes presentats en aquesta convocatòria, que promouen el desenvolupament d’un ecosistema entre empreses i operadores que afavoreixen l’aplicació de la tecnologia 5G de forma àgil.

Aquestes set companyies beneficiaran de manera directa a altres empreses i PIMES de l’estat i movilitzaran una inversió públic-privada de 21,6 milions d’euros.

 

Llistat de beneficiaris i resolució del programa.

Nota de premsa

 

Total Page Visits: 257 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl COETTC al col·loqui “Oportunitats i Reptes Tecnològics a Catalunya” Tour Aslan
Artículo siguienteJornada formació ISACA BCN 18 octubre: De l’ISO27001:2013 a l’ISO 27001:2022

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí