L’Alcalde de Tarragona rep als representants del COETTC

1223

El passat 25 de març Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona va rebre a Jordi Farré, degà del COETTC juntament amb Josep Mª Bordalàs, secretari general del COETTC per tal de poder fer un canvi d’impressions i establir llaços de col·laboració com a entitat integradora de la ciutat. Reunions com aquesta són importants per destacar que els nostres professionals no estan sols sino que tenen el suport incondicional de la nostra entitat a l’hora de presentar projectes per accedir ajuts o projectes com ara el DUSI o Feder davant d’aquest ajuntament o d’altres del territori. Per això no dubtis en posar-te en contacte amb el Col·legi per tirar endavant els teus projectes.

Total Page Visits: 1029 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorConvocada la plaça de la discòrdia a l’Ajuntament de Cunit
Artículo siguienteArgelich Network ens porta la Smart Networking Summit 2017

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí