L’Alcalde de Tarragona rep als representants del COETTC

999

El passat 25 de març Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona va rebre a Jordi Farré, degà del COETTC juntament amb Josep Mª Bordalàs, secretari general del COETTC per tal de poder fer un canvi d’impressions i establir llaços de col·laboració com a entitat integradora de la ciutat. Reunions com aquesta són importants per destacar que els nostres professionals no estan sols sino que tenen el suport incondicional de la nostra entitat a l’hora de presentar projectes per accedir ajuts o projectes com ara el DUSI o Feder davant d’aquest ajuntament o d’altres del territori. Per això no dubtis en posar-te en contacte amb el Col·legi per tirar endavant els teus projectes.

Total Page Visits: 737 - Today Page Visits: 2

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here