XII Congrés ISACA BCN’23. 14 novembre

291

Un any més, ISACA BCN presenta el seu congrés anual, el XII congrés ISACA Barcelona sota el lema “Governança, Auditoria i Ciberseguretat: Construint la Ciberresiliència”, que tindrà lloc el pròxim dia 14 de novembre al Citilab de Cornellà, .

 

Aquesta vegada, en format presencial, reuniran a reconeguts professionals de diferents àmbits de les TIC (auditoria, privacitat, governança, ciberseguretat…) per donar una visió experta i eficaç sobre la professió. A partir de les diferents ponències, s’informarà d’innovacions, coneixements i idees que ajudin i permetin als assistents millorar les seves competències TIC en un àmbit en constant canvi i en què anticipar-se a les noves oportunitats i mantenir-se al capdavant, pot ser determinant per aconseguir l’èxit.

El COETTC, com a suport institucional d’ISACA BCN, no s’ho perdrà. Apunta-t’hi!

 

Registre

Codi Invitació

Inscripció gratuïta presencial al congrés fins al 14/11/2023. (Places limitades)

 

Total Page Visits: 1753 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorVisita amb el COETTC el PIC “Port d’Informació Científica”
Artículo siguientePresentació Cype: Metodologia Open BIM per a projectes d’Edificació

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí