Visita amb el COETTC el PIC “Port d’Informació Científica”

417

El COETTC ha organitzat una visita i posterior dinar col·loqui al PIC, “Port d’Informació Científica”, centre de processament de dades científiques d’alt rendiment, de primer nivell (Tier-1) per als experiments del Gran Col·lisionador d’Hadrons (LH) al Laboratori Europeu de Física de Partícules de Suïssa (CERN) i el principal centre de dades dels Telescopis MAGI i la càmera PAUcam.

 

També és un dels centres de dades científiques de la missió EUCLID de l’Agència Espacial Europea i brinda suport a altres projectes de recerca en física de partícules, astrofísica, cosmologia observacional i altres camps.

 

La companya Elena Planas, ETT, IT DataBase Administrator and System Administrator – Disk Storage Specialist del PIC, ens acompanyarà durant la visita i dinar.

No us perdeu l’oportunitat de conèixer el centre i veure com de necessària és la col·laboració del ETTs amb la comunitat científica.

 

Dia i hora: 3 de novembre 2023, a les 12h.  VISITA AJORNADA PER DESPRÉS DEL PONT. PRÒXIMAMENT CONFIRMAREM LA NOVA DATA.
Lloc: Edifici D Campus UAB C/ de Can Magrans, s/n Bellaterra
Dinar: Preu 10€ col·legiats (30€ no col·legiats). Lloc per concretar (penjarem al  Taulell d’anuncis i enviarem als inscrits)
*Ens posarem en contacte amb tots els inscrits.

 

Registre

 

 

Total Page Visits: 1013 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorInscriu-te ja a #LaNit2024!
Artículo siguienteXII Congrés ISACA BCN’23. 14 novembre

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí