Els Enginyers Tècnics de Telecomunicació poden accedir a ser Administradors de Finques

139

El passat 20 de juny de 2011, gràcies a la iniciativa duta a terme pels EET’s i col·legiats Adolfo Aldana, Francisco Gallego i Ricardo Luis Carrillo, així com a les gestions realitzades per la Comissió de Relacions Laborals, que coordina el company David Martín, s’ha aconseguit que el Consejo General de los Colegios de Administradores de Fincas incorpori la titulació d’Enginyers Tècncis de Telecomunicació a la llista d’aquelles titulacions universitaries que permeten l’accés directe a la professió d’Administradors de Finques.

 

Des de la seu central del COITT a Madrid, el 21 de setembre, es va celebrar una sessió informativa on Manuel Gallego va ser l’encarregat d’explicar com es crea i organitza un despatx d’administració de finques, els problemes que es poden presentar en aquesta activitat laboral, les normatives que la regulen i tots els secrets que composen la seva gestió.

 

Total Page Visits: 180 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorReglament regulador de les ICT per a l’accès als serveis de telecomunicació en l’interior dels edificis
Artículo siguienteConvocatòria Eleccions a la Junta de Demarcació del COETTC. 2014

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí