Convocatòria Eleccions a la Junta de Demarcació del COETTC. 2014

406

Convocades per al pròxim 30 de juliol de 2014

Benvolguts companys,

 

El passat 23 de maig, la Junta de Govern va acordar convocar eleccions per a la primera Junta de Demarcació del COETTC, l’últim pas que legitima tota la feina ben feta dels últims mesos i amb la que esperem, poder continuar treballant en aquesta nova etapa per a tots els Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya.

En el mateix acord, s’aclareix que la data límit per a la recepció de candidatures a aquestes eleccions és el 30 de juny a les 19:00 hores a la seu oficial del Col·legi (C/ General Moscardó 33, Madrid).

S’estableix que el proper 30 de juliol de 2014, a l’Hotel Barcelona Sants (Barcelona), tindrà lloc la Junta General Ordinària, que inclourà eleccions a la Junta de Demarcació del COETTC i on podreu exercir el vostre dret a votar, de manera presencial, de 20:00 a 21:00 hores. També podeu votar, abans de les 19:00 hores del dia 30 de Juliol de 2014, mitjançant carta certificada.

Des del col·legi, ja hem informat els nostres col·legiats a través de correu electrònic i de carta certificada; així com, també hem informat els enginyers tècnics de telecomunicació no col·legiats de la nostra base de dades, ja que considerem que és important informar del procediment electoral.

Salutacions,

 

Jordi Farré
Degà i Delegat del COETTC
President ACETT

 

Informació publicada el 3 de juny 2014 a acett.cat

 

Total Page Visits: 422 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEls Enginyers Tècnics de Telecomunicació poden accedir a ser Administradors de Finques
Artículo siguienteProclamació/Investidura de la 1a Junta de Demarcació 30-04-2014

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí