Convocatòria Eleccions a la Junta de Demarcació del COETTC. 2018

442

Convocades per al pròxim 30 de juliol de 2018

Benvolguts companys,

 

Com ja sabeu cada 4 anys s’han de fer Eleccions a la Junta Directiva. És per aquest motiu, que el passat 22 de maig es va acordar convocar Eleccions per a la Junta Directiva del COETTC. Les dates rellevants de les quals se us informa estatutàriament a través de correu electrònic o per carta postal són les següents:

 

El proper 30 de Juliol de 2018, en el “Peón Negre”, C/ Comtes de Bell-lloc,111 a Barcelona se celebrarà la propera Junta General Ordinària, que inclourà eleccions a la Junta Directiva del COETTC. El vot presencial es durà a terme de 19:30 a 20:30 hores.

 

Per acord de la Mesa Electoral s’aclareix a continuació que la data límit per a la recepció de candidatures a aquestes eleccions és el 30 de Juny a les 19:00 hores a la seu oficial de la demarcació, Plaça Ripoll, 9 Baixos de Tarragona o bé per correu mesa.electoral@coettc.info.

 

Per als votants que decideixin exercir aquest dret pel procediment de vot certificat, la data límit en què han de rebre’s per carta certificada és abans de les 19:00 hores del dia 30 de Julio de 2018.

 

Segons els Estatuts art. 55 de Reglament de Règim Anterior la Mesa Electoral serà formada per tres membres de les Juntes de les Demarcacions: Jordi Izquierdo Ribas, Sergi Martí Vallbé i Ramon Robert Palau

 

Convocatòria eleccions Junta Demarcació 

 

Salutacions,

 

Jordi Farré
Degà COETTC
Total Page Visits: 737+

Total Page Visits: 483 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorFesta de la Convivència a Can Barça
Artículo siguienteEl Security Forum ja mou fitxa

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí