Convocatòria Eleccions a la Junta de Demarcació del COETTC. 2022

736

Convocades per al pròxim 18 de juliol de 2022

Benvolguts companys,

 

Com ja sabeu cada 4 anys s’han de fer Eleccions a la Junta Directiva. És per aquest motiu, que el passat 12 de maig es va acordar convocar Eleccions per a la Junta Directiva del COETTC. Les dates rellevants de les quals se us informa estatutàriament a través de correu electrònic, WEB, o taulell d’anuncis són les següents:

 

El proper 18 de juliol de 2022 de 19:00 a 20:00, a “Peón Negre”, C/ Comtes de Bell-lloc,111 a Barcelona se celebrarà la propera Junta General Ordinària (JGO), que inclourà eleccions a la Junta Directiva del COETTC. El vot presencial es durà a terme dins la JGO.

 

Per acord de la Mesa Electoral s’aclareix a continuació que la data límit per a la recepció de candidatures a aquestes eleccions és el 17 de juny a la seu oficial de la demarcació, Plaça Ripoll, 9 Baixos de Tarragona oper correu mesa.electoral@coettc.info.

 

Per als votants que decideixin exercir aquest dret pel procediment de vot certificat, la data límit en què han de rebre’s per carta certificada és abans de les 19:00 hores del dia 18 de Juliol de 2022.

 

Segons els Estatuts art. 55 de Reglament de Règim Anterior la Mesa Electoral serà formada per tres membres de la Junta de la Demarcació: Jordi Izquierdo Ribas, Roberto Alicarte Blanco i David Ayala Villuendas.

 

Convocatòria eleccions Junta Demarcació

 

Salutacions,

 

Jordi Farré
Degà COETTC

Total Page Visits: 1162 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorPremis Talent. Premi d’honor “We Talent” a Michael Blackman
Artículo siguienteLes tecnologies digitals per a un envelliment saludable

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí