Modificació de la Base de Cotització dels autònoms

1040

Fins  a l’1 de novembre hi ha de termini per tal de poder modificar la teva base de cotització del Règim Especial de Treballadors Autònoms i, per tant, variar la quota a pagar dins els límits permesos segons la teva edat. Tot i això, no tindrà efecte fins a l’1 de gener de 2017.

Un altre fet a destacar és que la Tresoreria General de la Seguretat Social podrà incrementar anualment, si així ho vas sol·licitar, la base de cotització en el mateix percentatge que s’augmentin cada any les bases màximes de cotització en aquest règim especial, amb el límit màxim aplicable al treballador.

 

Total Page Visits: 893 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorCurs Gratuït de l’Internet de les Coses (IoT)
Artículo siguienteGuanyadors del sorteig dels apartaments de Marbella i Benidorm

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí