Guanyadors del sorteig dels apartaments de Marbella i Benidorm

1232

El passat 11 d’octubre es va celebrar a la seu del COGITT el sorteig dels apartaments de Marbella i Benidorm entre els col·legiats per  tal de poder passar uns dies de vacances en en un dels destins més sol·licitats d’Espanya.
Al sorteig va assistir el que el seu el col·legiat nº 1097 Miguel Martínez Díaz. En el cas que us hagi correspost una estada no és necessari que contacteu amb el Col·legi, rebreu per e-mail o via telefònica totes les instruccions necessàries per fer ús dels apartaments.
Aquí teniu el llistat d’agraciats i les dates per a cadascun d’ells.
RELACIÓ COL·LEGIATS SORTEIG APARTAMENTS

Total Page Visits: 1018 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorModificació de la Base de Cotització dels autònoms
Artículo siguienteMés de 300M€ d’ajuts en 2a convocatòria de les estratègies DUSI

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí