Arriba el gigaTIC 2018

1098

El COETTC sorteja entrades valorades en 150€ cadascuna per assistir-hi a Barcelona el pròxim 19 d’abril. (Formulari sorteig)

El pròxim 19 d’abril a l’Auditori de Telefònica de Diagonal 00 de Barcelona tindrà lloc gigaTIC 2018, la cita més important a Catalunya en matèria de Millors Pràctiques en Seguretat, Govern i Gestió de Serveis TIC.
En aquesta edició el lema és: “Més enllà del futur: IoT, IA, DataScience, GDPR” i té com a oabjectiu enfocar la temàtica principal del congrés cap als reptes de gestió i govern de serveis que ens apareixen en una nova era digital en què les empreses estan pilotant ràpidament cap als serveis digital.
Les àrees principals d’aquest any seran: Experiències reals – Casos Pràctics, Tendències Tecnològiques- Innovació, Factor Humà – Organització Empresarial, Marco de Bones Pràctiques, Metodologies i Estàndards en Gestió, Govern i Seguretat TU…
gigaTIC 2018 està organitzat perb itSMF Espanya a Catalunya i ISACA Barcelona

Total Page Visits: 1192 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorParticipa a la MEMEnginy!
Artículo siguienteEstos son los móviles más nocivos para la salud

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí