Comença el I Congrés Europeu de la Síndrome de Sensibilitat Central

976

El 16 i 17 de novembre comença aquesta cita sobre malalties com l’EHS, una gran oportunitat professional  pels ETT`s

L’EHS es tracta d’una malaltia notòria recurrent provocada per l’exposició a camps electromagnètics i avui en dia és, a més de encara desconeguda, difícil de diagnosticar i amb això, el diagnòstic, és on els ETT’s poden jugar un paper molt important, ja que, pels seus coneixements en la matèria són els únics que poden determinar realment els factors que poden causar-la (recordem l’informe que va realitzar el COETTC a petició d’una malalta afectada d’EHS disconforme amb l’informe dels Tècnics del Dpt. de Treball de la Generalitat)
Així, el I Congrés Europeu de la Síndrome de sensibilitat Central (SESSEC) té com a objectiu aprofundir en el coneixement d’aquesta patologia emergent dins de la medicina moderna i que obre una nova oportunitat per poder desenvolupar la nostra professió. Es podrà assistir a les xerrades d’experts a nivell nacional i internacional en el tema.
Recordem que aquesta feina que només poden fer els ETT’s la realitza personal no qualificat per aquest motiu hem d’aprofitar actes com aquest per poder estar al dia de les noves sortides que hi ha a la nostra professió.

Total Page Visits: 960 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorConveni amb el COEIC pel curs d’Elaboració de projectes de Baixa Tensió
Artículo siguienteCurs d’Experts en Instal·lacions Elèctriques de Baixa Tensió i Energies Renovables

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí