Inscripció i Sorteig per a l’European BIM Summit

1333

El pròxim 25 i 26 de maig se celebra a Barcelona l’European BIM Summit, el congrés internacional sobre Building Information Modelling (BIM), dins del marc del Barcelona Building Construmat, el Saló Internacional de la Construcció , i el COETTC com a membre del comitè Estratègic d’aquest esdeveniment posa a sorteig 1 entrada i 2 entrades al 50% per als ETT col·legiats interessats en assistir-hi. Teniu de termini fins al 18 de març.

Per tal d’accedir al sorteig heu d’omplir aquest FORMULARI
Per inscriure’s AQUÍ

BIM
El Building Information Modelling (BIM) és un esdeveniment referent internacional en l’ámbit europeu i està organitzat pel Col·legi d’Aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació de Barcelona -CAATEEB , BIM Academy® i buildingSMART Spanish Chapter.
Aquest any, França serà el país convidat i durant el certamen es presentaran els últims avanços d’aquest nou mètode de treball basat en la gestió de la informació generada durant el cicle de vida d’una construcció, el qual s’ha tornat indispensable per obtenir un procés constructiu dirigit a la millora de la qualitat, eficiència i eficàcia en qualsevol projecte, obra d’edificació i obra civil.
La European BIM Summit constarà de ponències i workshops on s’analitzaran eines, serveis i productes idonis per qui treballa en aquest àmbit i està dirigit a tècnics i responsables dels àmbits d’entitats públiques, arquitectura, consultoria, constructors, fabricants,… i que són els decision makers que marquen i marcaran el rumb del sector de la construcció.

Total Page Visits: 1108 - Today Page Visits: 3
Artículo anteriorEl COGITT renova la seva web
Artículo siguienteJornada Noves Tecnologies Bim aplicades al treball del Facility Manager

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí