Jornada Noves Tecnologies Bim aplicades al treball del Facility Manager

2184

El pròxim 2 de març el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB) organitza una nova sessió European BIM Summit Day sobre les noves tecnologies BIM aplicades al treball del Facility Manager

El BIM i les seves metodologies han entrat amb força en el sector, i com no podia ser d’una altra forma, les tasques del Facility Manager als edificis s’han vist transformades profundament. Està programada, entre altres, la presentació d’un cas pràctic d’implantació BIM  i s’explicarà com gestionen el dia a dia de l’edifici amb aquestes metodologies i sistemes.

La jornada serà gratuïta i es podrà seguir en directe a través de vídeo Streaming des de la web del EBS.

Programa i inscripció GRATUÏTA

Total Page Visits: 1807 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorInscripció i Sorteig per a l’European BIM Summit
Artículo siguienteCursos de PRIMAVERA de la Fundació UNED

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí