Actualització de la normativa sobre ICT, protecció al foc.

1118

La normativa d’Infraestructures Comunes de Telecomunicacions a l’interior dels edificis (ICT), i s’ha publicat a la pàgina web Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital una Consulta Pública sobre l’actualització de la seva normativa. Per aquest motiu, s’ha obert termini per remetre les aportacions que es creguin necessàries.
Aquesta consulta es realitza a l’empara del que es disposa en l’article 133.1 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i l’article 26.2 de la Llei 50/1997, de 27 de novembre, del Govern, i s’interessa per l’adaptació de la normativa de ICT al marc legal europeu sobre requisits de reacció al foc, aspecte sobre el qual ja es va realitzar una consulta recentment, i també sobre la possibilitat d’abordar altres actualitzacions de la mateixa mitjançant la nova norma que s’elabori. ENLLAÇ APORTACIONS

Las aportacions podrán remetre’s desdel dia 16 de març fins el dia 31 de març de 2017 a la següent direcció de correu electrónic: consultapublica.normasteleco@minetad.es

Total Page Visits: 964 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl Col·legi aconsegueix que s’inclogui la titulació d’ETT al PCAP i el PPT
Artículo siguienteActualitzar el DNI Digital clau per fer gestions amb l’administració

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí