Ajuts per a la innovació, la internacionalització i la industrialització

864

El 22 de març de 2019, surt publicada la Resolució EMC_675_2019 Convocatòria ajuts finançament innovació internac.._ de 8 de març, per la qual es fa pública la convocatòria de la línia d’ajuts en forma de garantia per al finançament de circulant i la inversió d’actuacions per a la innovació, la internacionalització i la industrialització per als anys 2019-2020 (ref. BDNS 444908).
Us recordem que el passat dia 18 de juliol del 2017 va sortir publicada Ordre EMC_154_2017 bases garantia finançament de circulant i inversió per la innovació internacionalització i industrialitzacióde 12 de juliol.

Article 4. Sol·licituds i termini de presentació:
4.1 El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà a partir de l’endemà de la seva publicació al DOGC i restarà obert fins al 31 de desembre de 2020 o fins a exhaurir el pressupost
Per a aquests conceptes:
4.2 Les sol·licituds s’han de presentar i formalitzar telemàticament per mitjà del formulari que estarà a disposició de les empreses beneficiàries al web de l’ICF (www.icf.cat), juntament amb la documentació que preveu el punt 4.4 d’aquest article.

Total Page Visits: 933 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorInscriu-te a la X Cursa Intercol·legial!
Artículo siguienteConvocatòria per préstecs de projectes d’inversió i desenvolupament industrial

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí