El Wifi gratuït s’estèn a tots els europeus

1018

La Comissió Europea vol promoure la connectivitat wifi per a tots els europeus en espais públics com ara parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de tota Europa a través de WiFi4EU i es destinaran més de 120 milions d’euros repartits entre 2017 i 2019, a la instal·lació d’equips wifi d’última generació als centres de la vida pública. Es calcula que hi ha fins a 40 o 50 milions de connexions al dia.

Així, els ciutadans europeus seran els beneficiaris d’aquesta connexió d’alta velocitat d’una forma geogràficament equilibrada i a la qual hi podran accedir tant els residents de la zona com els visitants. També estarà obert a les entitats públiques com biblioteques, centres de salut,… que pagaran la connexió (subscripció a internet) i a canvi,  el WiFi4EU finançarà el manteniment i els costos d’instal·lació. En aquest sentit, un dels principals objectiu és motivar a les entitats per a crear i promoure els seus propis serveis digitals en àmbits com l’administració, la sanitat i el turisme electrònics.

La sol·licitud es farà a través de la xarxa, pagaments mitjançant bons i uns requisits mínims.

Total Page Visits: 870 - Today Page Visits: 2

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí