El Wifi gratuït s’estèn a tots els europeus

1213

La Comissió Europea vol promoure la connectivitat wifi per a tots els europeus en espais públics com ara parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de tota Europa a través de WiFi4EU i es destinaran més de 120 milions d’euros repartits entre 2017 i 2019, a la instal·lació d’equips wifi d’última generació als centres de la vida pública. Es calcula que hi ha fins a 40 o 50 milions de connexions al dia.

Així, els ciutadans europeus seran els beneficiaris d’aquesta connexió d’alta velocitat d’una forma geogràficament equilibrada i a la qual hi podran accedir tant els residents de la zona com els visitants. També estarà obert a les entitats públiques com biblioteques, centres de salut,… que pagaran la connexió (subscripció a internet) i a canvi,  el WiFi4EU finançarà el manteniment i els costos d’instal·lació. En aquest sentit, un dels principals objectiu és motivar a les entitats per a crear i promoure els seus propis serveis digitals en àmbits com l’administració, la sanitat i el turisme electrònics.

La sol·licitud es farà a través de la xarxa, pagaments mitjançant bons i uns requisits mínims.

Total Page Visits: 1089 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorOpen Day de màsters La Salle
Artículo siguienteEstratègies per al disseny d’edificis de consum d’energia gairebé nul

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí