Estratègies per al disseny d’edificis de consum d’energia gairebé nul

1050

Avui a Lleida a partir de les 16.30h (inscripció aquí) i demà 8 de juny a Girona (inscripció aquí) tindrà lloc la jornada tècnica “Estratègies per al disseny d’edificis de consum d’energia gairebé nul (nZEB)” amb l’objectiu de presentar noves solucions que permetran al projectista aconseguir el disseny d’edificis nZEB, ja que, existeixen diferents solucions tècniques per aconseguir una demanda energètica limitada i un consum energètic proper a zero. Aquesta jornada va dirigida a qualsevol perfil tècnic, especialment a aquells professionals vinculats a la redacció de projectes d’obra nova i rehabilitació.

Hem de pensar que l’eficiència energètica és una un factor cada vegada més decisiu en el disseny dels edificis. En 2018 per a obres públiques (2020 per a la resta) serà obligatori el disseny dels edificis amb un consum d’energia gairebé nul (nZEB). Conseqüentment, ja no només s’obligarà a un valor limitat d’energia per satisfer les necessitats d’un edifici, sinó que s’optimitzarà el seu ús per aconseguir les mateixes prestacions.

Total Page Visits: 966 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorEl Wifi gratuït s’estèn a tots els europeus
Artículo siguienteAndreu Vea. Premi Trajectòria Personal en Internet 2017

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí