Open Day de màsters La Salle

2798

Els pròxims 7 i 15 de juny tindran a lloc al Campus La Salle Barcelona l’Open Day, que aquest any es realitzarà en dues jornades, l’esdeveniment de màsters i postgraus de La Salle dirigit a tots els interessats a donar un  pas més a la seva carrera professional amb estudis superiors. Així, podràs conèixer el coordinador del màster que t’interessa, les instal·lacions de la universitat i podràs aprofitar el networking al còctel de clausura de l’OpenDay. Aquest acte s’emmarca dins del conveni de col·laboració que la COETTC mantè amb La Salle.
Pel que fa a les jornades, la primera, d’administració, es realitzarà el 7 de juny i se centrarà en un workshop sobre la transformació digital de l’empresa Wala a través de la metodologia “learning by doing”. I la segona, molt més tecnològica d’enginyeria, serà el 15 de juny i constarà de 4 workshops de diferents temàtiques relacionades amb IoT, la programació de software, Big Data y Data Science i l’experiència d’usuari conduits per experts com Javier Ferrer (CodelyTV) i Jorge Márquez Moreno (Head of Experience Design de Everis).

· 7 de juny. Hora: 19h i Lloc: Sala Congresos  (Lluçanes, 43 Barcelona) -Administració
· 15 de juny. Hora: 19.30h i Lloc: Sala Paraninf (Quatre Camins, 30 Barcelona) – Enginyeria

Total Page Visits: 2478 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorSeminari de càmeres IP per CCTV
Artículo siguienteEl Wifi gratuït s’estèn a tots els europeus

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí