Assemblea General Extraordinaria del COGITT-AEGITT 2017

1923

De conformitat amb l’establert en els articles 27 dels Estatuts del COGITT i articles 25 del Reglament del COGITT, i en compliment de l’acord adoptat per la Junta de Govern celebrada el 31/5/2017, us convoquem a l’Assemble General Extraordinària, a celebrar el proper dia 1 de juliol a les 16 hores en primera convocatòria i a les 16:30 hores en segona convocatòria, a la seu del COGITT situat en la C/General Moscardó, 33 (Madrid), així com a les seus que figuren al final d’aquest document. Es tindran en compte per a la seva celebració, les instruccions adoptades per la Junta de Govern per al desenvolupament i millor comprensió dels Estatuts i del Reglament, efectuades segons allò que s’ha fixat en el art 96 del Reglament.

ORDRE DEL DIA:
1-Aprovació de l’Acta de la sessió anterior.
2-Aprovació de les modificacions dels articles 18, 26, 27, 28 i 55 del Reglament General del Règim Interior del Col·legi.
3-Ratificació de l’admissió com a Demarcacions de Castella-la Manxa i Múrcia, conforme al precepte reglamentari.
4-Precs i preguntes.

Juntament amb aquesta convocatòria, s’uneixen com a annex, les modificacions proposades per la Junta de Govern, per si escau ser aprovades en l’Assemblea General.
CONVOCATÒRIA, DELEGACIÓ DE VOT I LLISTAT SEUS
Inscripció

Total Page Visits: 2419 - Today Page Visits: 3
Artículo anteriorEntra en vigor el procediment bàsic per a la CEEE
Artículo siguienteAjuts per la realització de projectes de les tecnologies del futur

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí