Ajuts per la realització de projectes de les tecnologies del futur

1916

Publicat  l‘Extracte de la Resolució de la Secretaria d’Estat per la Societat de la Informació i l’Agenda Digital, per la qual s’efectua la convocatòria 1/2017 para la concessió d’ajuts per la realització de projectes en el marc de l’Acció Estratègica d’Economia i Societat Digital, dins del Pla d’Investigació Científica i Tècnica i de Innovació 2013-2016 amb l’objecte de enfortir la competitivitat i internacionalització de les empreses, principalment Pimes.
Entre els principals àmbits susceptibles de ser subvencionats estan els de tractament massiu de dades, computació al núvol, Internet de les Coses(IoT), fabricació additiva/Impressió 3D, salut, connectivitat 5G i ciberseguretat, les que són les tecnologies del futur i habilitadores per la transformació digital de l’economia i la societat.
Termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies hàbils a comptar a partir del dia següent a la publicació de l’extracte de la resolució al BOE (13 de juny)

Total Page Visits: 2073 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorAssemblea General Extraordinaria del COGITT-AEGITT 2017
Artículo siguienteEn marxa la TPE

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí