Entra en vigor el procediment bàsic per a la CEEE

1208

Des del 7 de juny ha entrat en vigor el Reial decret 564/2017, de 2 de juny, pel qual es modifica el Reial decret 235/2013, de 5 d’abril, pel qual s’aprova el procediment bàsic per a la certificació de l’eficiència energètica dels edificis.
Entre els punts més importants a destacar estan les dates: 31 de desembre de 2020 com a límit perquè els edificis nous siguin edificis de consum d’energia gairebé nul i els edificis nous que vagin a estar ocupats i siguin de titularitat pública, seran edificis de consum d’energia gairebé nul després del 31 de desembre de 2018 (requisits determinats en el Codi Tècnic de l’Edificació)
Per altra banda els edificis protegits oficialment segons entorn o valor arquitectònic o històric i els edificis industrials, de la defensa i agrícoles no residencials, o parts dels mateixos, de baixa demanda energètica queden exclosos de l’àmbit d’aquesta normativa sempre i quan compleixin els requisits.
També  cal ressaltar que l’obtenció del certificat i obligació d’exhibir l’etiqueta d’eficiència energètica en edificis protegits oficialment s’ha de presentar als compradors o arrendataris en diverses tipologies d’habitatges segons obliga el reial decret.

Total Page Visits: 1074 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorNota aclaridora RPC dels cables elèctrics
Artículo siguienteAssemblea General Extraordinaria del COGITT-AEGITT 2017

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí