Oberta convocatòria Premis #LaNit2023

610

Presentació de candidatures fins al 27 de gener de 2023

 

La 28a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica (www.lanit.cat), organitzada per l’Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), acollirà, com és habitual, el lliurament dels Premis Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada i l’Emprenedoria, el Premi Joan Clarke al/la CIO destacat/da, l’Alan Turing al Compromís Social, el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC i -el més rellevant- el Premi d’Honor.

 

Serà el 9 de març de 2023 quan l’Auditori de Barcelona acollirà la 28a edició de “la Nit”, moment en què es donaran a conèixer els guardonats. Ja és possible fer arribar les candidatures a través del correu electrònic comunicacio@lanit.cat. La convocatòria es mantindrà oberta fins al 27 de gener (bases disponibles a www.lanit.cat/premis).

 

Bases dels premis

 

Presenta la candidatura

 

Noticia relacionada: 28a Nit de les Telecomunicacions i la informàtica. Entrades gratuïtes

 

Total Page Visits: 840 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl COETTC amb la 28a Nit de les Telecomunicacions i la informàtica. Aconsegueix la teva entrada!
Artículo siguienteSTEM WOMEN CONGRESS 17 novembre BCN. T’hi esperem!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí