FEDER subvenciona els projectes que afavoreixen una economia baixa en carboni

1222

El Consell de Ministres ha aprovat el Reial Decret 616/2017, de 16 de juny, pel qual es regula la concessió directa de subvencions a projectes singulars d’entitats locals que afavoreixin el pas a una economia baixa en carboni en el marc del Programa operatiu FEDER de creixement sostenible 2014-2020. L’organisme intermedi que gestionarà els ajuts és l’Institut per la Diversificació i Estalvi Energètic (IDAE) i, a més, serà el responsable de seleccionar els projectes a cofinançar, determinant la despesa subvencionable d’aquests.
Així, en funció de la tipologia dels projectes, el pressupost es distribuirà a diversos apartats. El sector de l’eficiència energètica serà el més beneficiat, amb 1.162 milions d’euros, seguit dels projectes Singulars d’Entitats Locals (eficiència energètica, mobilitat i energies renovables), als quals s‘assignaran 480 milions d’euros. En tercer lloc es troben els enllaços entre illes i amb la península, que rebran 214,67 milions, finalment, les energies renovables tèrmiques obtindran 105,82 milions.

Total Page Visits: 1009 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEl Suprem reconeix, restaura i revalida les facultats dels ITT en el camp de l’energia elèctrica
Artículo siguienteLas telecos advierten: Europa puede quedarse atrás en el futuro 5G

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí