Ajuts per la xarxa de banda ampla en zones sense cobertura

816

Ajuts per un valor màxim de 150 milions d’euros. Termini de presentació de sol·licituds fins al 20 de maig.

Aquesta està cofinançada amb càrrec als Fons Feder i forma part del Programa d’Extensió de la Banda Ampla de Nova Generació (PEBA-NGA) per a accelerar l’extensió de xarxes amb capacitat d’accés superior a 100 Mbps en zones sense cobertura actualment ni prevista en les pròxims 3 anys i que se situin en entorns rurals poc poblats.
L’objectiu és que aquest 2019 es doni accés a xarxes de banda ampla de velocitat superior a 100 Mbps a aproximadament 2.196.000 de persones que actualment no disposen d’ella sobretot en zones rurals.
Amb aquesta acció es preten que el despelgament d’aquesta xarxa ultra ràpida l’any 2021 el 93,45% de la població tingui cobertura d’Internet amb velocitats d’accés superiors a 100 Mbps. El desplegament d’aquest tipus de xarxes es realitza principalment al nostre país amb tecnologia de fibra òptica fins a la llar (FTTH).
Termini de les sol·licituds fins al pròxim 20 de maig.
Els ajuts corresponents a la nova convocatòria, que es concediran en règim de competència competitiva, combinen 25 milions d’euros amb càrrec als Pressupostos Generals de l’Estat i 125 milions d’euros que procedeixen de fons comunitaris Feder.

Total Page Visits: 2389 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorSegell de Consuelo Álvarez, Violeta en homenatge a la dona telegrafista
Artículo siguiente2a edició del curs Expert en instal·lacions elèctriques de baixa tensió i energies renovables

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí