Oberta la convocatòria pels ajuts destinats a les star-ups tecnològiques

863

Termini per presentar les sol·licituds fins al 5 de novembre

Els passat 15 d’octubre es va obrir la convocatòria per a l’any 2019 de la línia d’ajuts per a la concessió d’ajuts destinats a incentivar el creixement en fases inicials de start-ups tecnològiques (empreses emergents amb tecnologia pròpia). RESOLUCIÓ EMC/2601/2019, de 4 d’octubre

A l mateix temps us recordem que el passat dia 4 d’octubre de 2019 va sortir publicada la RESOLUCIÓ EMC/2505/2019, de 30 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió d’ajuts destinats a incentivar el creixement en fases inicials de start-ups tecnològiques (empreses emergents amb tecnologia pròpia).

S’ha de tenir en compte que ja es poden presentar les sol·licituds i que el termini acaba el 5 de novembre a les 14h. El procediment de presentació de sol·licituds s’estableix a la base 2 de les bases reguladores.

Total Page Visits: 1877 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorVIII Congrés ISACA Barcelona
Artículo siguienteAjuts a les comunitats de propietaris per punts de recàrrega de vehicles elèctrics

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí