Nova edició del Future Industry Congres

418
El pròxim 27 de novembre se celebrarà a l’Espai Bital de l’Hospitalet de Llobregat l’últim esdeveniment d’Eurecat, la 3a edició del Future Industry Congress que aquest any sota el lema Worthwhile technologies: going lighter and smarter comptarà amb un ponent d’excepció, Robert Pearlstein, Vice president of Corporate Business and International Development at SRI International que ens parlarà sobre l’Impacte i desafiament de les noves tecnologies en el segle XXI.
Per banda, també es podrà assistir  a altres sessions de relleu com el debat sobre El paradigma de la innovació en la indústria en el qual participaran: Grup Carinsa, Nissan Europe, Hartmann, entre d’altres organitzacions.
Els workshops especialitzats de diferents sectors industrials són una altra part important d’aquesta cita tecnològica que no us podeu perdre.
Total Page Visits: 683 - Today Page Visits: 3

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here