Tornem al Cànon per còpia privada

1120

Des de l’1 d’agost ha entrat en vigor el Decret Llei de la Llei de Propietat Intel·lectual en la qual es torna al sistema de compensació anterior on es indemnitza per còpia privada a autors, intèrprets i productors i que estableix un cost associat a l’adquisició de cada aparell o suport amb els quals es podrien fer còpies privades.

Entre les novetats destaca que les entitats públiques i qui justifiqui un us professional o autorització per la reproducció podran evitar el pagament i es podrà sol·licitar un reemborsament, però no sempre, qui tingui aparells d’us professional o per la seva exportació per quanties superiors a 25€, sempre i quan sigui després d’aprovar-se el decret de desenvolupament d’aquesta norma.
En els pròxims 3 mesos es crearà un organisme que serà l’encarregat de gestionar i cobrar el canon i que estarà format per les entitats de drets.

Total Page Visits: 1063 - Today Page Visits: 19
Artículo anteriorEl món de les telecomunicacions catalanes celebra el 25 anys de la Torre de Collserola
Artículo siguienteNo als Graus Blancs

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí