Candidatures per als Premis Aspàsia

830

Des de la xarxa de Dones Directives i Professionals del Tercer Sector Social (DDiPAS), s’ha obert el termini per presentar candidatures per al Premi Aspàsia en defensa de l’equitat de gènere, un reconeixement a la trajectòria de persones que hagin afavorit l’equitat de gènere i hagin treballat en defensa de l’apoderament de les dones. Organitzat conjuntament amb l’Observatori del Tercer Sector Social (OTS)

Termini fins al 18 d’abril.

Aquest any és la VII edició d’aquest guardó la que té per missió fomentar la presència i visibilitat de les dones al tercer sector social. Per complir aquesta tasca realitzem diverses accions i activitats sobre el Tercer Sector.

Més informació AQUÍ   www.ddipas.org/premi-aspasia2019/

Total Page Visits: 977 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorAssemblea General Ordinària COETTC 2019
Artículo siguienteNova Web del Museu Postal i Telègraf!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí