#TRENDS22. ISACA Barcelona i DigitalBCN

419

DigitalBCN i ISACA Barcelona, presenten #TRENDS22 la tercera edició de Trends.CAT, que aquest any es farà de manera presencial dimecres 15 de juny i es podrà compartir continguts de la màxima qualitat en els que recavar informació i participar en diverses ponències i taules rodones que ens permeten conèixer quines són les últimes tendències en aquests camps. Trends.CAT esdevé un espai multidisciplinari per als professionals inquiets que desitgin obrir la seva ment a les noves tendències en tecnologia, recerca i coneixement sense deixar enrere allò que ens ha permès arribar fins on estem.

 

En els darrers dos anys hem viscut situacions que han suposat un impacte en la nostra vida personal i professional, i tot apunta a que haurem de seguir convivint amb aquests i altres escenaris que no havíem previst.  A Trends.CAT proposem un fòrum obert als reptes als quals ens enfrontem i vivim, aprenent a entendre els canvis i a fer una lectura positiva. A avançar-nos establint nous camins o modificant els actuals.

 

En aquesta edició el congrés aposta per ser un esdeveniment presencial i reprendre el contacte directe entre ponents i assistents, sense oblidar el potencial de les Xarxes Socials i Internet. La transformació cap a una societat més digital, més ràpida, més eficient, més flexible i més personalitzada en tots els àmbits, només és possible sota la base d’unes TIC fortes, robustes, àgils, dinàmiques i obertes.

 

Més informació

 

Total Page Visits: 1145 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorBeques per a col·legiats. Programes Màster UPM
Artículo siguienteCol·loqui amb Laia Bonet “Dinar de GrausTIC”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí