S’obren les inscripcions per al Big Data Congress 2017

1216

Els dies 25 i 26 d’Octubre de 2017, se celebrarà a Barcelona,  la 3a edició del Big Data Congress, el congrés de referència sobre Big Data a Catalunya i organitzat pel Big Data CoE Barcelona, al qual el COETTC hi dona el seu suport i col·laboració. La temàtica d’aquest any serà Strategy & Deployment i Big Data Maturity & Technology.
El congrés serà, per tercer any consecutiu, el punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar o estiguin realitzant projectes en l’àmbit Big Data & Data Analytics, extraient valor de les dades.

PROGRAMA 2017 i INSCRIPCIONS

 

Total Page Visits: 1072 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorNo als Graus Blancs
Artículo siguienteBases pels ajuts per a l’adquisició de bateries per aprofitar l’electricitat solar per autoconsum

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí