Exclouen als Telecos de la convocatòria d’una plaça per al Port de Santander

1585

Els llicenciats i graduats en Telecomunicacions no s’accepten com a candidats per a accedir a la feina com a responsable de Sistema d’Informació i Comunicacions convocada per l’Autoritat Portuària de la capital cantàbrica

La convocatòria es va publicar en el Butlletí Oficial de Cantàbria (BOC) el passat 9 de novembre, on els requisits dels aspirants exigia estar en possessió de la titulació d’Enginyeria Informàtica. Tanmateix, això excloïa als Enginyers Tècnics de Telecomunicació que, donades les funcions del lloc, compleixen igualment les característiques que es requereix en la convocatòria de BOC. LLEGIR NOTÍCIA

Total Page Visits: 3584 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorSentencia pionera: Reconocen la electrosensibilidad como accidente laboral
Artículo siguienteEs convoca la 1a edició del Premi Fundació Talgo a l’Excel·lència Professional de la Dona a l’Enginyeria

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí