Bases pels ajuts per a l’adquisició de bateries per aprofitar l’electricitat solar per autoconsum

1221

(Actualitzada el 16 de desembre de 2019)

S’ha va publicar la RESOLUCIÓ EMC/1865/2017, de 24 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a sistemes d’emmagatzematge d’energia elèctrica amb bateries associats a instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum.
La mesura està dirigida tant a particulars com a comunitats de propietaris, de manera que puguin aprofitar els terrats i els sostres dels seus habitatges per generar electricitat per a la seva llar o per a les zones comuns dels edificis i són les bases per la convocatòria de les subvencions que tenen un pressupost de 360.000 €.
Ara estem a l’espera de l’ordre de concessió d’ajuts. S’adjunta enllaç a la notícia de l’ICAEN. Notícia

Actualització 2019:
L’abril passat de 2019 el Govern espanyol va aprovar un Reial decret amb la finalitat d’impulsar l’autoconsum elèctric (amb energies renovables) a Espanya, permetent una reducció considerable en el rebut de la llum, podent estalviar fins a un terç de la factura. Es permetrà la instal·lació d’un mecanisme més simplificat, el qual permet que les comercialitzadores elèctriques puguin compensar a les persones que practiquin aquest autoconsum, descomptant de la factura dels consumidors l’electricitat que ells mateixos estiguin aportant a la xarxa elèctrica i no estiguin consumint en l’empresa o llar.

Més notícies:
· Importants novetats legislatives per a la professió
· Publicada al BOE la resolució per a la liquidació de les instal·lacions de producció i de les instal·lacions d’autoconsum

Total Page Visits: 1527 - Today Page Visits: 2

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí