Bases pels ajuts per a l’adquisició de bateries per aprofitar l’electricitat solar per autoconsum

1408

(Actualitzada el 16 de desembre de 2019)

S’ha va publicar la RESOLUCIÓ EMC/1865/2017, de 24 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a sistemes d’emmagatzematge d’energia elèctrica amb bateries associats a instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum.
La mesura està dirigida tant a particulars com a comunitats de propietaris, de manera que puguin aprofitar els terrats i els sostres dels seus habitatges per generar electricitat per a la seva llar o per a les zones comuns dels edificis i són les bases per la convocatòria de les subvencions que tenen un pressupost de 360.000 €.
Ara estem a l’espera de l’ordre de concessió d’ajuts. S’adjunta enllaç a la notícia de l’ICAEN. Notícia

Actualització 2019:
L’abril passat de 2019 el Govern espanyol va aprovar un Reial decret amb la finalitat d’impulsar l’autoconsum elèctric (amb energies renovables) a Espanya, permetent una reducció considerable en el rebut de la llum, podent estalviar fins a un terç de la factura. Es permetrà la instal·lació d’un mecanisme més simplificat, el qual permet que les comercialitzadores elèctriques puguin compensar a les persones que practiquin aquest autoconsum, descomptant de la factura dels consumidors l’electricitat que ells mateixos estiguin aportant a la xarxa elèctrica i no estiguin consumint en l’empresa o llar.

Més notícies:
· Importants novetats legislatives per a la professió
· Publicada al BOE la resolució per a la liquidació de les instal·lacions de producció i de les instal·lacions d’autoconsum

Total Page Visits: 1857 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorS’obren les inscripcions per al Big Data Congress 2017
Artículo siguienteEs publica el Pla Anual Integrat d’ajuts del MINEAD

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí