Consulta oberta de mesures per reduir el cost del desplegament de les xarxes de comunicació d’alta velocitat

1440

Fins divendres 8 de setembre està oberta la consulta pública relativa al projecte d’Ordre relatiu a mesures per reduir el cost del desplegament de les xarxes de comunicacions electròniques d’alta velocitat.
En l’article 9 del RD 330/2016, està previst que tots ajuntaments, administracions implicades en les concessions de permisos i llicències d’obres, “hauran de publicar a les seves pàgines web tota la informació relativa a les condicions i procediments aplicables per a la instal·lació i desplegament de xarxes públiques de comunicacions electròniques i els seus recursos associats”.
També destacar que a l’ordre proposada i sotmesa a informació pública, en el seu article 4, tracta de regular els accessos i procediments al PIU (Punt d’informació únic de permisos i llicències), contemplat en el punt 2 de l’article 9 del RD 330/2016, recaient en la gestió dels propis ajuntaments el proporcionar en el PIU els accessos a enllaços als portals que facilitin a les operadores la possibilitat d’efectuar de manera electrònica sol·licituds sobre permisos, llicències o tramitació d’una altra documentació que les substitueixin.
D’altra banda, els ajuntaments hauran de comunicar a la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions (SET) i a la Societat de la Informació en el termini de 6 mesos des de la publicació d’aquest reial decret, l’adreça concreta de la pàgina web on es publicarà tota la informació. Aquesta comunicació es realitzarà electrònicament, a través d’un espai específicament habilitat a la pàgina web de la SET i per a la Societat de la Informació que s’autentificaran.
Suposarà un esforç de mitjans tant tècnics com econòmics pels ens públics per posar a la disposició de les operadores de telecomunicació en el PIU totes les informacions de les infraestructures utilitzables per al desplegament de xarxa així com el desenvolupament de portals per a la presentació telemàtica de sol·licituds de permisos i llicències, per a això, estem a la vostra disposició per col·laborar en la presentació de les aportacions sol·licitades en aquesta consulta pública així com amb el compliment d’aquesta futura norma.

Total Page Visits: 1416 - Today Page Visits: 2
Artículo anteriorLlistat Oficial de títols relacionats amb les Telecomunicacions. Comunicacions Electróniques
Artículo siguienteAena licita la iluminacion de sus aeropuertos a tecnología LED por 15,5 millones

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí