Llistat Oficial de títols relacionats amb les Telecomunicacions. Comunicacions Electróniques

1166

Des del INGITE està fent una campanya per millorar quantitativament i qualitativament les matriculacions en estudis de Grau d’Enginyeria que permetin el creixement de les vocacions professionals i del nombre d’estudiants en Escoles, així com el reconeixement dels Graus amb atribucions en les diferents branques d’Enginyeria.
En el context social actual hi ha una necessitat clara d’estudiants d’enginyeria, clares són les demandes com la Transformació digital, la Indústria 4.0, les Aplicacions de l’enginyeria en més i més sectors tecnològics i econòmics, i l’aparició de perfils professionals innovadors en qualitat i quantitat.
Així, l’ INGITE  ofereix informació a tots els interessats a conèixer la projecció de la formació i ocupació dels diferents programes d’enginyeria generalista.
Des del nostre propi Col·legi i Associació de Telecomunicacions, també estudiem el creixement de les comunicacions electròniques i la necessitat d’una formació i especialització permanents al llarg de la vida de cada professional. Analitzem la demanda que es projecta en nous perfils especialitzats per sectors i la comparem amb l’oferta universitària actual de Graus i postgraus.
S’adjunta la llista oficial de Títols graduat en Telecomunicacions modernament anomenades Comunicacions Electróniques, segons el Registre Universitari del Catàleg de Títols(RUCT) que es relacionen amb les telecos i els habilita o no a exercir la nostra professió.

Total Page Visits: 944 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorEs publica el Pla Anual Integrat d’ajuts del MINEAD
Artículo siguienteConsulta oberta de mesures per reduir el cost del desplegament de les xarxes de comunicació d’alta velocitat

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí