Reunió desplegament del 2on Dividend Digital 2020 i canvis directes

0
165

El passat mes de desembre va tenir lloc la 5na reunió del Grup de Treball de Desplegament per a l’Alliberament del Segon Dividend Digital (Despliegue2DD). a la seu de la Secretaria d’Estat per l’Avanç Digital (SEAD) on es van acordar les dates acordades d’enceses i apagats així com dades estimades de antenització.

Les propostes que es van presentar i es van aprovar:

  • La fixació de la data de cessament emissions de simulcast en les àrees geogràfiques enceses durant la fase 1 (mesos de juliol i setembre de 2019)  que s’extableixen en 3 tandes a diferents zones geogràfiques:10-11 de febrer, 12-13 de i 2-3 de març (podeu veure les zones en el Resum Adjunt)
  • L’inici d’actuacions de simulcast en àrees geogràfiques que pertanyen a la 2a fase es realitzaran el 20 de gener i el 17 de febrer (les zones geogràfiques on es realitzaran estan al Resum Adjunt)
  • 5 de febrer inici d’emissions de simulcast de tres mesos en les àrees geogràfiques enceses el mes de novembre de 2019

A més, al Resum Adjunt trobareu els annexos de les dades de nivell d’adaptació de les àrees, el cessament d’emissions de les quals de simulcast està previst el mes de febrer de 2020, i els calendaris actualitzats d’actuacions ordenats per dates i per Comunitats Autònomes en els quals s’inclouen les dates de cessament i encesa d’emissions programades. RESUM

Canvis directes mes de gener:
Canvis setmana 2 de gener
Canvis setmana 3 de gener

Més notícies:
Desheredados del Segundo Dividendo Digital, 700MHz, TDT 2, 5G, IoT
Informació resintonització canals TDT 2on dividend digital
Nous canals TDT. 2019. Segon Dividend Digital Catalunya

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here