Inscripció gratuïta per al “Foro Eficiencia Energética y Sostenibilidad en la Industria 4.0”

1031

El pròxim 17 d’octubre se celebrarà a Barcelona el Fòrum Eficiència Energètica i Sostenibilitat en la Industria 4.0 en el marc IoT Solutions World Congress al Centre de Convencions 5 (CC5), Room 5.1. Fira de Barcelona, Gran Via Venue. 

Des del COETTC posem a disposició dels col·legiats interessats 2 invitacions per poder acudir a aquesta cita tecnològica valorades en 190€+IVA cadascuna. Els interessats podeu sol·licitar-les en aquest FORMULARI. Els interessats podeu deixar les vostres dades i el col·legi us aconseguirà les entrades.

En aquesta edició es tractarà el potencial de l’estalvi energètic de les noves tecnologies i la innovació aplicada al món de la fabricació, una de les grans oportunitats en la nova era digital. Impulsar una indústria més digital que prioritzi l’estalvi i l’eficiència energètica és part de l’Estratègia 2020 de la Unió Europea, fet que obre una finestra d’oportunitat per reduir el consum energètic, que pot arribar a suposar un factor competitiu diferencial en el mig termini.
En aquest Fòrum, organitzat per la Plataforma enerTIC, les principals consultores, empreses tecnològiques capdavanteres i companyies energètiques oferiran la seva visió i experiències.
El fòrum consta de cinc sessions temàtiques que analitzaran la tecnologia, les aplicacions i els casos d’èxit de la Transformació Digital de la indústria per a la millora de l’Eficiència Energètica i la Sostenibilitat.
A més, es fomentarà especialment el networking i els participants tindran ocasió d’intercanviar experiències amb els principals stakeholders del sector industrial.

Total Page Visits: 2911 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorConveni COITT amb la UNED
Artículo siguienteDiada TIC 2018

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí