El COETTC us convida al BizBarcelona

1241

El COETTC posa a la disposició dels professionals interessats entrades amb un descompte del 100% per poder assistir al BizBarcelona els dies 31 de maig i 1 juny a Fira Barcelona. Aquesta és una cita obligada, especialment a pimes i emprenedors, i te com a objectiu ajudar-los a transformar-se per ser més competitius en un entorn de canvi constant com el que es viu actualment.
Durant dos dies podreu descobrir les noves tendències empresarials, assistir a la zona Job&Talent i del Mercat de Financiació en l’espai per les empreses, també conèixer de primera ma estratègies en logística, Big Data & IoT, marquèting digital,…. o bé informar-te de tot el referent a les franquícies de ma de primeres marques.

Per poder beneficiar-vos d’aquest descommpte heu d’omplir aquest formulari:

Total Page Visits: 1041 - Today Page Visits: 1
Artículo anteriorSubvencions per a la rehabilitació d’edificis d’habitatges
Artículo siguienteJornada Institucional de l’Enginyeria Europea

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí