El COETTC us convida al BizBarcelona

838

El COETTC posa a la disposició dels professionals interessats entrades amb un descompte del 100% per poder assistir al BizBarcelona els dies 31 de maig i 1 juny a Fira Barcelona. Aquesta és una cita obligada, especialment a pimes i emprenedors, i te com a objectiu ajudar-los a transformar-se per ser més competitius en un entorn de canvi constant com el que es viu actualment.
Durant dos dies podreu descobrir les noves tendències empresarials, assistir a la zona Job&Talent i del Mercat de Financiació en l’espai per les empreses, també conèixer de primera ma estratègies en logística, Big Data & IoT, marquèting digital,…. o bé informar-te de tot el referent a les franquícies de ma de primeres marques.

Per poder beneficiar-vos d’aquest descommpte heu d’omplir aquest formulari:

Total Page Visits: 590 - Today Page Visits: 1

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here