Fòrum Tendències Tecnològiques “Eficiència Energètica i Sostenibilitat en la Industria 4.0”

1653

Se celebrarà el pròxim 17 d’octubre a Barcelona. Invitació valorada en 190€

Amb aquest títol la Plataforma d’enerTIC, organitzadora de l’acte, vol aprofundir amb les oportunitats que ofereix la digitalització de les fàbriques i els seus models/processos productius per millorar la competitivitat i sostenibilitat. El COETTC participa com a col·laborador destacat d’aquest esdeveniment.

Constarà de cinc sessions temàtiques que analitzaran la tecnologia, les aplicacions i els casos d’èxit de la Transformació Digital de la indústria per a la millora de l’Eficiència Energètica i la Sostenibilitat.
A més, es donaran cita consultores de referència, capdavanteres de la indústria tecnològica i responsables de grans projectes que compartiran la seva visió i debatran les tendències, reptes i oportunitats per millorar l’Eficiència Energètica en el Sector Industrial.
També es fomentarà especialment el networking i els participants tindran ocasió d’intercanviar experiències amb els principals stakeholders del sector industrial.

Els interessats en accedir a la invitació han d’omplir aquest Formulari:

 

Total Page Visits: 1698 - Today Page Visits: 3
Artículo anteriorFòrum Tecnològic Barcelona 2018
Artículo siguienteCYPETHERM HE Plus l’eina alternativa al HULC

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí