Fòrum Tecnològic Barcelona 2018

920

El paper de les tecnologies en xarxa per impulsar la transformació digital és el títol de la XIII edició del Fòrum Tecnològic Barcelona 2018, organitzat per Aslan, que se celebrarà els dies 26 i 27 de setembre a Barcelona. L’objectiu d’aquest any és oferir una àmplia perspectiva sobre importants tendències de futur i solucions tecnològiques disponibles per construir infraestructures digitals alineades amb el negoci.

En aquest espai de trobada i divulgació tecnològica on es donaran cita destacats fabricadors IT internacionals, partners tecnològics regionals i responsables IT del sector públic i privat. Inscripció gratuïta

Dia: 26 i 27 de setembre 8.45h-14h
Lloc: NH Hotels Barcelona

Total Page Visits: 3058 - Today Page Visits: 4
Artículo anteriorDiada TIC 2018
Artículo siguienteFòrum Tendències Tecnològiques “Eficiència Energètica i Sostenibilitat en la Industria 4.0”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí